Eenvoudig te bouwen tv-standaard

Creëer een aantrekkelijk huis voor je televisie met deze open standaard die eenvoudig te bouwen is. Het is geschikt voor een grote flatscreen-tv, en bevat opbergvakken om media-onderdelen te huisvesten en uw favoriete decor te tonen.

De producten die gebruikt zijn in dit blog zijn afkomstig van Bouwonline

1.Snijd vier voorste / achterste rails en vier eindrails op lengte van 1×2 planken, zoals weergegeven in het snijschema. Met je zakgatmal voor 3/4 “-materiaal, boor je een boorgat in deze Rails-gaten, zoals getoond.

snijd de rails

2. Snij vier poten op lengte vanaf een 2 x 2 bord, zoals weergegeven in het snijschema. Bevestig vervolgens de rails aan de poten, zoals weergegeven, met behulp van 1 1/4 “grofschroefgatgatschroeven.

3. Snijd drie bovenste lamellen op lengte van 1×6 planken, zoals weergegeven in het snijschema. Met je zakgatmal voor 3/4 “materiaal boor je gaten in deze delen, zoals afgebeeld.

4. Verbind de bovenste platen samen met 1 1/4 “grove draadgatgatschroeven om een paneel te maken, zoals weergegeven.

5. Snijd twee basislatten op lengte van 1×8 planken, zoals weergegeven in het snijschema. Met je zakgatmal voor 3/4 “materiaal boor je gaten in deze delen, zoals afgebeeld. Gebruik met een decoupeerzaag ook twee hoeken van elke basislatten.

6. Verbind de basisplaten samen met 1 1/4 “grove draadgatgatschroeven om een paneel te maken, zoals weergegeven.

7. Snij twee brede planklatten op lengte van 1×8 planken en snijd twee smalle planklatten op lengte van 1×6 planken, zoals weergegeven in het snijschema. Combineer dan een smalle en brede lat om elke plank te maken en boor de gaatjes in de gaten zoals afgebeeld.

8. Verbind de planklatten met 1 1/4 “grofschroefgatgatschroeven om een plankpaneel te maken, zoals weergegeven.

9. Maak de boven- en onderkant aan de standaard vast door er 1-1 / 4 “grofschroefgatgatschroeven in te schroeven vanaf de onderkant.Wanneer u de bovenzijde bevestigt, moet u ervoor zorgen dat deze over alle zijden even lang uitsteekt. rond de benen.

10. Snijd twee scheidingslijnen op maat van 3/4 “multiplex, zoals weergegeven in het snijschema. Met uw zakgatmal voor 3/4” materiaal, boor de gaten van de plankpen in een zijde van elke scheidingswand, zoals weergegeven. Boor vervolgens de gaatjes op een afstand van 1 “uit elkaar, zoals afgebeeld. Een Shelf Pin Jig maakt het het gemakkelijkst om een consistente tussenruimte en rechte gaten te krijgen.

11. Snij twee delen van de scheidingsstrips op maat van een 1×4-bord, zoals weergegeven in het snijschema. Bevestig de scheidingslijnen, zoals afgebeeld, met 1 1/4 inch grofschroefgatgatschroeven en spijker vervolgens op de scheidingsstrips zodat ze over beide zijden van de scheidingsmodule steken.

12. Snijd een achterpaneel op maat van 1/4 “multiplex, zoals weergegeven in het snijschema. Boor vervolgens drie gaten zodat de draden kunnen passeren, zoals weergegeven.

13. Bevestig de achterkant door deze vast te hechten aan de achterranden van de verdelers met 1-1 / 4 “spijkers, dan kunt u elk laatste schuurproces uitvoeren en de verf of afwerking toevoegen om uw tv-standaard te voltooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *